D e g u s t a c i j e

Za degustiranje vina morate biti punoljetni. Jedini slučaj u kojem maloljetna osoba može degustirati vino je kada je u pratnji roditelja ili zakonskog skrbnika. Hvala na razumijevanju.

Isplanirajte posjet

D e g u s t a c i j e i p r i v a t n i e v e n t i

Želite li se opustiti, iskušati nešto novo, isplanirati romantičan spoj ili proslaviti važan dan, vinarija Radanović je pravo mjesto za vas. Čitavu paletu naših vina moguće je degustirati u Zovićima, u podrumu obiteljske vinarije.

V a š p o s j e t

U današnjem užurbanom svijetu potrebno je odvojiti trenutak za sebe i jednostavno uživati u vrhunskome vinu iz središnje Istre, vinu koje krasi slika stoljetnih hrastova, vinu obitelji Radanović.
Ponuda naših vođenih

D e g u s t a c i j a

L o k a c i j a

Sunčanim danima vaša će degustacija biti održana ispod dvaju stoljetnih hrastova, a za vrijeme hladnih i kišnih dana raspoloženje će vam popraviti kušanje našega vina u prostoru degustacijske sale, čiji je kapacitet 30 sjedećih mjesta.

D e s t i n a c i j a z a s v e v a š e p r i g o d e

Bijeg od stvarnosti i priliku za druženje prepoznali su mnogi, stoga se u našoj vinariji organiziraju razni team buildinzi, djevojačke večeri, ali i vjenčanja. Svoj veliki dan i vi možete proslaviti u središnjoj Istri, uživajući pritom u vrhunskim vinima i istarskoj gastronomiji, a često se priča i o umijeću pravljenja kolača mame Ane.

Tura našim vinskim podrumom uključuje stručno vodstvo, degustaciju vina te uživanje u istarskim zalogajima, kao što su pršut, kobasice i sir.

Rezervacija putem obrasca na webu, društvenih mreža, e-pošte ili pozivom na broj telefona.

Degustacija je moguća tijekom radnoga vremena vinarije i bez prethodne najave, ali je svakako bolje da svoj dolazak najavite.

"Sve počinje sa zemljom, lozom, grožđem. Miris vinograda kao udisanje rađanja. I budi neko pradjedovsko sunce, praiskonsko. Svejedno, neko duboko utisnuto, vjerojatno podsvjesno mjesto."

– iz filma Bottle Shock