E v e n t i

Središnja je Istra uvijek dobra ideja za jednodnevni izlet i bijeg vikendom, stoga tijekom ljetnih mjeseci organiziramo različita događanja kako bismo gostima pružili jedinstven doživljaj našega poluotoka, ali i posebno iskustvo istarske enogastronomije.

 

Tijekom ljetnih mjeseci možete uživati u mnogim događanjima u našoj vinariji, kojima ćete začiniti svoj boravak u središnjoj Istri.

W i n e & M u s i c

14.06. / 05.07. Ulaz besplatan

Koncept vinsko-glazbenih večeri – Wine&Music at Radanović’s – već je nekoliko godina dobro prihvaćen i posjećen. Posebno je to događanje na kojemu posjetitelji imaju priliku slušati glazbu uživo i ispijati vrhunska vina pod zvjezdanim nebom središnje Istre.

Dođite i uživajte s nama i ovoga ljeta na dvjema nezaboravnim vinsko-glazbenim večerima. 

U petak 14. lipnja u našu vinariju stiže Antonio Krištofić, jedan od najboljih domaćih vokala, a u petak 5. srpnja pozornica je rezervirana za Brunu Račkog, mladog pjevača i tekstopisca. 

Na obje večeri moći ćete uživati u našim vinima i u suhomesnatim proizvodima OPG-a Franjul.


Ne propustite ove posebne večeri pune zabave, vrhunskih vina i nezaboravne glazbe. Radujemo se vašem dolasku!

Pridružite nam se i stvorite uspomene koje ćete dugo pamtiti.

W i n e d a y

D a n o t v o r e n i h v r a t a v i n s k i h p o d r u m a I s t r e

26. svibnja 2024. / Ulaz besplatan

Njegovanje tradicije vrlo je važno u našim životima, stoga se i ove godine uključujemo u manifestaciju Dan otvorenih vrata vinskih podruma Istre, koja se tradicionalno održava posljednje nedjelje u mjesecu svibnju. 

Pridružite nam se i vi na nezaboravnom druženju u Istri 26. svibnja. Vrata naše vinarije bit će otvorena od 11 do 20 sati, a moći ćete uživati u besplatnoj degustaciji vrhunskih vina i dobroj glazbi

Rezervacije primamo putem društvenih mreža, e-poštom na vinaradanovic@gmail.compozivom na broj telefona +385 92 116 7766 ili putem kontakt obrasca u nastavku.

F e s t i v a l v i n a & p o e z i j e

lipanj / Ulaz besplatan

Osim vinovih loza, 2022. godine zasadili smo i nešto novo – Festival vina & poezije – čiji je cilj poticanje i njegovanje književnoga stvaralaštva te književnog izričaja na čakavštini, time osvještavamo važnost tradicije u našim životima.

Festival započinje natječajem putem kojega se prikupljaju poetski radovi na standardnom hrvatskom jeziku i pripadajućim narječjima, a tema radova treba biti vezana za vino, vinarstvo i bogatu istarsku tradiciju. Nakon što stručni žiri pregleda i boduje radove, održava se festivalska večer na kojoj se kazuje poezija i nagrađuju oni najbolji.

Vinski je identitet dobro prihvaćen među književnicima i pjesnicima, stoga vjerujemo da nas u godinama koje slijede čeka mnogo zanimljivih poetskih ostvarenja, sve u sukusu s vinima autohtonih istarskih sorti.